Træning

Træning

TRÆNINGSUDSTYR TIL HUNDE

Hos Hollywood Dogs finder du alt til hundetræning.

Læs mere om vores store sortiment inden for hundetræning og de forskellige kategorier nederst på siden.

TRÆNINGSUDSTYR TIL HUNDE

Hos Hollywood Dogs finder du alt til hundetræning.

Hundetræning er vigtigt af mange grunde. Hunden bliver mere lydig og får tit en bedre forståelse for dig. Samtidig bliver mange hunde stimuleret og får brugt en masse energi ved diverse former for træning. Træningen kan variere meget alt efter race, men én ting al træning skal have til fælles er, at det også skal være sjovt for hunden.

Vi har et bredt udvalg af hundeudstyr til hundetræning.
Vores sortiment består af diverse dummys, dummytasker, dummyveste, retrieverliner, hundefløjter, sporliner, klikkere til enhver træningstype og vores egen patenteret antitræk træningssnor. Ej at forglemme de lækre godbidder og dertilhørende godbidstasker! Skal du på farten, så husk, at vi har transportable foldbare hundeskåle fra vores eget brand Hundegejl, som er nemme at tage med på turen, da de kan klikkes i bæltet, tasken eller hundeburet. Det er vigtigt med frisk vand til din bedste ven under træningen.
Fælles for alle vores produkter er, at de er alle fyldt med den højeste kvalitet. Blandt vores mærker er Firedog, ACME og vores eget brand Hundegejls egen økovenlige produktlinje.

Træningsudstyr til hunde

Hos Hollywood Dogs finder du et bredt udvalg af træningstudstyr til hunde. Vi har blandt andet et udvalg af diverse Dummies, som er ekstra holdbare og kan flyde. Vi får primært vores Dummies fra det anerkendte mærke Firedog, som er meget kendt i Labrador- og jagtkredse.  

Hos os kan du også finde et udvalg af den velkendte clicker, som er et praktisk redskab til at træne din hund med. Om du har en hvalp eller en voksen hund, er det aldrig for sent at bruge en clicker. Grundlæggende kommandoer såsom sit, bliv og dæk, samt andre tricks, kan læres ved hjælp af en clicker. Ved hjælp af en clicker bekræftes den ønskede adfærd som værende korrekt, og efterfølgende er det vigtigt at hunden belønnes. Når først din hund har lært, at et klik betyder at få en godbid, er der ingen grænser for, hvad du ellers ville kunne lære din den med click-træning. 

Godbidstasker

Hos Hollywood Dogs finder du et spændende udvalg af smarte godbidsposer til hunde. Når du skal træne med din hund, vil en godbidstaske være den ideelle løsning! Med en godbidstaske slipper du for, at få fedtede godbidder i lommen og irriterende krummer. Samtidig gør en godbidstaske det lettere for dig, at få godbidderne op til din hunde. Vores godbidstasker er praktiske og kan sættes fast i bukserammen, jakken og meget mere. Vi har godbidstasker i flere forskellige design, både til din seriøse træner og samtidig også til hygge brug.

Hundefløjte

En lydløs hundefløjte er meget velegnet til hundetræning. Det smarte ved den lydløse hundefløjte er, at den har samme tone hver gang du fløjter. På denne måde vil din hund altid vide, at det er dig der fløjter og det bliver lettere at kalde din hund til dig. Fløjten til hunde egner sig rigtig god til lange distancer og er meget velegnet til jagt. Med en lydløs hundefløjte undgår du også at forstyrre dine naboer. Hos Hollywood Dogs finder du hundefløjter af bøffelhorn, trillefløjte, samt fløjter af metal og plastik. 

Vores mest solgte varianter er fra det verdenskendte firma ACME med tonerne 210,5 og 211,5.

Genoptræning og balancetræning

Hos Hollywood Dogs har vi diverse træningsudstyr og træningsaktiviteter fra FitPAWS. FitPAWS producerer træningsbolde, balancemåtter, balanceskiver og meget andet, som du kan finde inde på shoppen. Alt træningsudstyret fra FitPAWS er med til at udfordrer din hund og dens balanceevne. Din hund bliver mere bevidst om positur, led- og kropsfunktioner. Benytter din hund en træningsbold fra FitPAWS i forbindelse med styrketræning, vil den medvirke til at styrke balanceevnen og motorikken, samtidig med, at den vil stabilisere de svage områder. FitPAWS har også andet træningsudstyr til hunde, herunder Target og Pods. Kom ind på shoppen og køb dit nye træningsudstyr fra FitPAWS, som vil styrke din hunds muskelgrupper. 

Jagt træning

Firedog, Hunter, ACME og Dokken's producerer udstyr, som er velegnet til jagt. Inde på shoppen kan du finde diverse snore, seler, hundefløjter med mere, som er oplagt at have med på jeres jagttur. Vi har også en smart og praktisk foder og vand skål, som du nemt kan have med på jeres næste tur. Til dig har vi også en smart vest, samt en bæltetaske, som er udstyret med en masse lommer og andre smarte funktioner. 

Gå-pænt-seler og gå-pænt-grime

Har du en hund, som ikke går særlig pænt? Så kan du hos Hollywood Dogs finde en masse gå-pænt-seler og gå-pænt-snore i flotte farver og forskellige størrelser. En gå-pænt-sele er yderst effektiv, hvis din hund har en tendens til at trække voldsomt på jeres gåture. På gå-pænt-selen er der en ring foran på bringen, hvor karabinhagen fra hundesnoren hæftes fast. Når du trækker hårdt i snoren, vil det resultere i, at din hund i stedet går sidelæns.

En anden løsning er en gå-pænt-grime. Gå-pænt hundegrimen sættes om hundens snude og hundesnoren sættes fast i ringen, som sidder under hagen. Når din hund trækker, vil hovedet drejes til siden og kroppen vil følge i samme retning. 

Du kan også se vores Antitræk træningssnor, som vi selv har designet med vores eget brand Hundegejl. Denne er 100 cm. lang og med neopren håndtag til en super fornuftig pris!

Agility

Hos os kan du købe diverse udstyr, som kan bruges til agility. Vi har udstyr til de helt trænede og samtidig også til begynderen. Der er mange hundeklubber, som udbyder agility træning, men du kan også selv sætte forhindringer op hjemme i egen have. Køb det nødvendige hundeudstyr hos Hollywood Dogs. Hunde vil elske agility, da de er i samvær med deres ejere, på en sjov og anderledes måde. Ved dyrkelse af Agility bliver kontakten mellem hund og ejer forøget og i får en masse sjove timer sammen. 

Mundkurve til hunde

Mundkurve er en effektiv løsning og visse hunde, har af sikkerhedsmæssige årsager behov for en mundkurv. Hvis din hund har tendens til at snappe en forbipasserende, er en mundkurv den ideelle løsning. På den måde undgår i en masse bøvl med andre hunde og hundeejere, når i er ude på jeres daglige gåture. Find din nye kvalitets mundkurv hos Hollywood Dogs.