8034076520782
product_H10103

Tickless Sort

199,00 DKK
Størrelsesguide

Tickless Sort til hunde mod flåter, lopper & tæger

TickLess er til både dig og din hund, og til jer som ikke ønsker at bruge kemi til forbyggelse og bekæmpelse af tæger, flåter og lopper. Tickless kan sættes i hundens halsbånd og du kan sætte den i din egen beklædning, når i færdes i områder med mange tæger og flåter. Alle ved hvor irriterende det er, når man har været en rigtig dejlig tur i skoven og bagefter er hunden eller dig selv fyldt med tæger og flåter. De går ondt at fjerne og spreder farlige sygdomme med sig. Dette kan du nu undgå med Tickless.

Tickless fungere uden kemi, lugt eller lyd. Tickless udsender ultralyde, som din hund eller du ikke kan høre. Disse ultralyde forstyrre tæger, flåter og lopper, så de ikke aner hvad de skal foretage sig, når du og din hund kommer gående forbi, og derfor kan de ikke finde ud af at hoppe på jer - Smart ik :)

Tickless virker i 9-12 måneder, som er meget længere end traditionel kemisk forbyggelse. Derudover så kan den anvendes af både hvalpe og drægtige hunde, og til dig selv selvfølgelig.

Sådan virker den:
- Den røde plastik split trækkes ud, og 4 blink viser at batteriet virker.
- Din Tickless er nu tændt uafbrudt indtil batteriet dør.
- Batteriet kan ikke skiftets, når batteriet ikke virker mere, så blinker lyset i den ikke mere, når du trykker på knappen.
- Tickless har en rækkevidde på 1,5 meter omkring hunden.
- Tickless vejer 12g

Farve: Sort