Petit til små hunde

Petit til små hunde

Petit hundeFoder til små kræsne hunde

Petit er et fodermærke specielt udviklet til de helt små hunde. Det kan ofte være et stort problem at finde foder til de helt små hunde, fordi foderpillerne ofte er for store og hårde og andre gange er de kære små hunde meget kræsne. Derfor er Petit det helt rigtige valg, hvis du har en lille hund. Petit er udviklet til de helt små hunde og i udviklingen af dette foder, er der taget højde for de små hundes høje levealder, vedligeholdelse af tænder, pels og vitalitet.

Petit serien findes både som tørfoder, vådfoder og lækre snack. For hele serien er det karakterisk at, alle Petit's produkter smager fantastisk og har et meget højt indhold af kød. Foderets kulhydratkilde er enten lavt indhold af ris (lavt indhold af korn) eller kartoffel (kornfri).

Når du har en lille hund må du ikke glemme en væsentlig del, hvilket er en meget specifik personlighed. Din hund vil ikke acceptere en kedelig, ensformig daglig kost. Så hvorfor ikke tilbyde et foder, der både er sundt og smager som et stykke af himmelen.