Om Hollywood Dogs

Hollywood Dogs har pr. 28. marts 2018 fået nye ejere!

Mit navn er Martin Christian Værens, jeg er 29 år og jeg er administrerende direktør hos Hollywood Dogs, som ejes af Befro Invest ApS.

Vi vil først og fremmest sørge for, at Katjas høje service fortsat lever videre i bedste stil. 

Jeg er selv iværksætter, hvor jeg har startet webshoppen Hundegejl.dk, som nu også er en del af Befro Invest ApS. 

Jeg startede Hundegejl tilbage i 2015, da jeg syntes, at markedet manglede en spiller, som ville tage sig mere af kunderne og finde udstyr, som mange efterspurgte, men ikke kunne købe. Min interesse kommer fra min familie. Vi havde to dejlige hunde, da jeg boede hjemme, som hed Buffy og Becca. Min far og jeg har en meget stor interesse for hundetræning og derfor har han også været med til at udvikle nogle af produkterne, da han med sin ekspertise som hundetræner og dommer hos Dansk Retriever Klub, har kunnet hjælpe mig med at finde de rette produkter.

Vores idé er, at vi med tiden sammensætter Hundegejl og Hollywood Dogs til én stor side, hvor du som kunde, kan få ALT til hunden. Desuden vil der komme nye tiltag, som ikke er set før i Danmark.

Det er meget vigtigt for mig at sige, at vi går meget op i vores service, så hvis du har spørgsmål, ris eller ros, så kontakt os endelig! 

Grundstenene i Hollywood Dogs vil derfor forblive god personlig service, rådgivning og kvalitet.

Hollywood Dogs startede i 2014, hvor webshoppen gik i luften med et bredt og kvalitetsfyldt sortiment til hunde. Senere er sortimentet blevet udvidet med tilbehør til katte og hvem ved, hvad det næste bliver.

Hollywood Dogs har et stort fokus på kvalitet og sundhed og derfor finder du et meget stort udvalg af godbidder og snacks til din hund og kat, som næsten udelukkende er kornfrit. Det samme gælder foder til hunde og katte, Hollywood Dogs har ikke det største udvalg, men alle produkterne er nøje udvalgte, så du altid kan stole på, at det kun er det bedste foder.

Denne nøje udvælgelse af produkter gælder hele Hollywood Dogs's sortiment - Du finder ikke noget på shoppen, som jeg og mine hunde ikke selv vil bruge og det er vigtigt for os, at du som kunde kan stole på de produkter vi har.

Du vil opleve, at det at handle hos Hollywood Dogs er en shopping oplevelse udover det sædvanlige.

Mange Potedask fra
Martin Christian Værens

Hollywood Dogs
- Kærlighed til dine kæledyr