Om Hollywood Dogs

Mit navn er Katja Vejltoft og jeg ejer Hollywood Dogs og sammen med mine to faste følgesvende Tobey & Topper (franske bulldogs) driver vi Hollywood Dogs, hvor god personlig service, rådgivning og kvalitet er grundstenene i vores lille forretning.

Hollywood Dogs startede i 2014, hvor web shoppen gik i luften med et bredt og kvalitetsfyldt sortiment til hunde. Senere er sortimentet blevet udvidet med tilbehør til katte og hvem ved, hvad det næste bliver.

Hollywood Dogs har et stort fokus på kvalitet og sundhed og derfor finder du et meget stort udvalg af godbidder og snacks til din hund og kat, som næsten udelukkende er kornfrit. Det samme gælder foder til hunde og katte, Hollywood Dogs har ikke det største udvalg, men alle produkterne er nøje udvalgte, så du altid kan stole på, at det kun er det bedste foder.

Denne nøje udvælgelse af produkter gælder hele Hollywood Dogs's sortiment - Du finder ikke noget på shoppen, som jeg og mine hunde ikke selv vil bruge og det er vigtigt for os, at du som kunde kan stole på de produkter vi har.

Du vil opleve, at det at handle hos Hollywood Dogs er en shoppe oplevelse udover det sædvanlige.

Mange Potedask fra
Tobey, Topper & Katja

Hollywood Dogs
- Kærlighed til dine kæledyr