Ofte stillede spørgsmål

Kan man komme og hente sine varer hos Hollywood Dogs?
- Ja, det kan man godt, hvis man skriver en mail til os, for at aftale nærmere.
 
Hvilken størrelse skal min hund bruge?
- Da alle hunde er forskellige, så skal du altid måle din hund. Din hund kan være blevet større eller mindre. Tag aldrig udgangspunkt i hundens gamle udstyr. Udstyret kan være ændret, selvom det stadig ligner det du har i forevejen.
For alt finde din hunds størrelse i halsbånd, så mål ikke det gamle halsbånd, men din hund rundt om halsen.
Størrelse på sele eller tøj finder du ved at måle rundt om hals, bryst og langs ryg.
 
Hvordan måler jeg min hund?
- Med et målebånd rundt om halsen, rundt om brystet lige bag forbenene og langs ryggen, fra hvor halsen starter og til halerod.
 
Jeg søger en bestemt vare, som I ikke har. Kan I skaffe den til mig?
- Det er meget muligt, da vi handler med mange forskellige leverandører. Vi kan fx skaffe alt indenfor Hunter og Hurtta, det skal bare bestilles hjem. Skriv en mail til os, hvis du søger en bestemt vare.
 
Hvor meget skal jeg betale i fragt?
- Vi har faste fragtpriser uanset hvor stor din pakke er. Fragt uden omdeling koster kr.39 og fragt med omdeling koster kr.59.
 
Hvordan sender jeg varer retur?
- Du printer en returseddel (find den under: Fortrydelsesret, retur & Bytte) og udfylder den og sender varen retur. Du kan købe en returfragtlabel af os til kr.69. Husk altid retursedlen, det er din garanti for at din returnering bliver behandlet hurtigt.
 
Hvornår får jeg mine penge retur?
- Senest 14 dage efter vi har modtaget dine returvarer.
 
Kan jeg bytte min returvarer til andre?
- Hvis du fx skal have byttet til en anden størrelse eller model, så skal du oprette en ny ordre på shoppen.
 
Hvor har I adresse?
- Vi holder til i Viby J, Århus.
Adressen er:
Gunnar Clausens Vej 58
8260 Viby J
 
Hvornår kan jeg forvente svar, når jeg har sendt en mail til Hollywood Dogs?
- Du kan forvente svar indenfor 24 timer. Hvis du henvender dig vedr. en ordre, så husk at oplyse dit ordre nr. så vi bedst muligt kan hjælpe dig.
 
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min ordrebekræftelse?
- Nogle gange bliver ordrebekræftelsen fanget af spamfiltre, du skal derfor starte med at tjekke din spam mappe. Ligger den ikke der, så skriv en mail til os.
 
Hvornår modtager jeg min ordre?
- Vi har 1-5 dages leveringstid og vi gør alt, hvad vi kan for at leverer indenfor 1-5 hverdage. Vi kan dog ikke garantere at det altid sker, da vi er afhængige af, at Postnord eller GLS også leverer til tiden. Bliver din ordre forsinket her fra os, så vil vi kontakte dig. Når din varer er afsendt fra Hollywood Dogs, så modtager du en sms og mail fra enten Postnord eller GLS med information. Hvis du har bestilt fragt uden omdeling, så indeholder din sms information om afhentningssted.
 
Hvornår hæver I mine penge?
- Vi hæver først dine penge i det øjeblik din ordre er blevet sendt. Du kan opleve, at den betaling er reserveret, men den er ikke hævet før din ordre er sendt.
 
Reklamation - Hvad gør jeg?
- Det er selvfølgelig altid noget møg, hvis en vare går i stykker. Hvis ikke din vare har været oppe at slås med din hunds tænder eller klør, men er faldet fra hinanden helt ad sig selv. Så send os en mail via vores kontaktformular. I de fleste tilfælde får du tilsendt en ny vare med det samme.
 
Hvorfor er I ikke E-mærket?
- Det er absolut ikke fordi vil ikke vil, men det er langt fra gratis. Vi har haft vores egne jurister til at kigge alt igennem, så I er sikret at vi overholder dansk lovgivning. De penge vi hvert år sparer på ikke at være E-mærket vil vi hellere bruge på at kunne lave nogle kanon tilbud til vores kunder.
 
Hvis du har andre spørgsmål, eller spørgsmål, som du tænker ville være nyttigt for os at liste her, så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi forsøger at svare hurtigst muligt og senest inden for 24 timer.