Ofte stillede spørgsmål

Kan man komme og hente sine varer hos Hollywood Dogs?
- Ja, det kan man godt, hvis man skriver en mail til os, for at aftale nærmere.
 
Hvilken størrelse skal min hund bruge?
- Da alle hunde er forskellige, så skal du altid måle din hund. Din hund kan være blevet større eller mindre. Tag aldrig udgangspunkt i hundens gamle udstyr. Udstyret kan være ændret, selvom det stadig ligner det du har i forevejen.
For alt finde din hunds størrelse i halsbånd, så mål ikke det gamle halsbånd, men din hund rundt om halsen.

Størrelse på sele eller tøj finder du ved at måle rundt om hals, bryst og langs ryg.
 
Hvordan måler jeg min hund?
- Med et målebånd rundt om halsen, rundt om brystet lige bag forbenene og langs ryggen, fra hvor halsen starter og til halerod.
 
Hvordan sender jeg varer retur?
- Du printer en returseddel (find den under: Fortrydelsesret, retur & Bytte) og udfylder den og sender varen retur. Du kan købe en returfragtlabel af os til kr.69. Husk altid retursedlen, det er din garanti for at din returnering bliver behandlet hurtigt.
 
Hvornår får jeg mine penge retur?
- Senest 14 dage efter vi har modtaget dine returvarer.
 
Kan jeg bytte min returvarer til andre?
- Hvis du fx skal have byttet til en anden størrelse eller model, så skal du oprette en ny ordre på shoppen.
 
Hvornår kan jeg forvente svar, når jeg har sendt en mail til Hollywood Dogs?
- Du kan forvente svar indenfor 24 timer. Hvis du henvender dig vedr. en ordre, så husk at oplyse dit ordre nr. så vi bedst muligt kan hjælpe dig.
 
Hvad gør jeg, jer har ikke modtaget nogen ordrebekræftelse?
- Nogle gange bliver ordrebekræftelsen fanget af spamfiltre, du skal derfor starte med at tjekke din spam mappe. Ligger den ikke der, så skriv en mail til os.
 
Hvornår modtager jeg min ordre?
- Vi har 1-4 dages leveringstid og vi gør alt hvad vi kan for at leverer indenfor 1-4 hverdage, vi kan dog ikke garantere at det altid sker, da vi er afhængige af at Post Danmark også leverer til tiden. Bliver din ordre forsinket her fra os, så vil vi kontakte dig. Når din varer er afsendt fra Hollywood Dogs, så modtager du en sms fra Post Danmark med information. Hvis du har bestilt fragt uden omdeling, så indeholder din sms information om afhentningssted.
Hvis du har andre spørgsmål, eller spørgsmål, som du tænker ville være nyttigt for os at liste her, så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi forsøger at svare hurtigst muligt og senest inden for 24 timer.