Leveringsinformation

LEVERING:
Bestilte varer leveres som hovedregel inden for 1-5 hverdage, hvis varen er på lager og vi gør alt i vores magt for, at du modtager dine varer indenfor vores leveringstid. Vi kan dog ikke altid garantere, at dette sker, men du skal vide, at det er vores højeste prioritet. Falder bestillingen sammen med en weekend eller helligdage, forbeholder Hollywood Dogs sig ret til at levere inden for 7 hverdage. Hvis der er problemer eller forsinkelser med leveringen, får du besked via e-mail. I forbindelse med jul kan der opstå længere leveringstid pga. juletravlhed, så bestil i god tid.

Hollywood Dogs tager forbehold for udsolgte og udgået varer, indtastningsfejl samt forsinkelser fra vores leverandører.

Har du bestilt Hunter varer, så husk at tjekke om der er ekstra leveringstid på det du har bestilt, dette er oplyst inde på selve produktet, hvis det er tilfældet. Har du bestilt varer med længere leveringstid, så sendes alle varer samlet.

FRAGT:
Hollywood Dogs anvender Post Danmark som fragtmænd. Du vælger selv om du vil have leveret dine varer med omdeling, eller om du vil hente dine varer på posthuset. Vi bekymrer os om miljøet og derfor kan du opleve, at vores emballage måske ikke er den pæneste, men er genbrugt. Vi genbruger de papkasser, som vi modtager varer i og på den måde sparer vi miljøet for ekstra spild.