Køleudstyr

Køleudstyr

Køleudstyr til hunde

Hos Hollywood Dogs har vi et udvalg i køleudstyr, som vil hjælpe til at holde din hund dejligt nedkølet i de varme sommerdage. Vi fører mærkerne Aqua Coolkeeper, Hurtta, Karlie og Trixie, fordi de er de bedst indenfor køleudstyr til hunde. Hurtta har lavet en meget populær kølevest, som hurtigt blev udsolgt i sommers, så derfor skal du ofte skynde dig, hvis du vil have fingrene i en. Aqua Coolkeeper er mærket bag teknologien, der kan afkøle din hund i op til 5 dage, og du kan få Aqua Coolkeeper som køletæppe og som kølejakke. Sidste nye køleprodukt er Hurtta Kølesele.

KØLEUDSTYR TIL HUNDE

Hos Hollywood Dogs har vi et udvalg i køleudstyr, som vil hjælpe til at holde din hund dejligt nedkølet i de varme sommerdage. Vi fører mærkerne Aqua Coolkeeper og Hurtta, fordi de er de bedst indenfor køleudstyr til hunde. Hurtta har lavet en meget populær kølevest, som hurtigt blev udsolgt i sommers, så derfor skal du ofte skynde dig, hvis du vil have fingrene i en. Aqua Coolkeeper er mærket bag teknologien, der kan afkøle din hund i op til 5 dage, og du kan få Aqua Coolkeeper som køletæppe og som kølejakke.

 

Køleudstyr til hunde

Hos Hollywood Dogs har vi et bredt udvalg i køleudstyr til hunde. Kølevest fra Hurtta, Kølejakke og køle tæppe til hunde fra Aqua Coolkeeper. Alle findes de i flere farver og et væld af størrelser. Hvorfor er køleudstyr nødvendigt?

Ja, det er det på de varmeste dage, hvor hunden har svært ved at finde skygge eller de dage, hvor I er ekstra aktive i varmen. Din hund har meget få svedkitler og den eneste måde, hvorpå den kan regulere sin kropstemperatur er ved at svede igennem trædepuderne eller ved at halse, men på de varmeste danske sommerdage er dette ofte ikke nok for hunden og derfor er køleudstyr din hunds bedste ven på disse dage, så den ikke ender med at få hedeslag. Vi desværre flere og flere hunde, der får hedeslag om sommeren. Ikke kun på de varme dage kan en kølevest eller et køletæppe være en fordel, men også hvis du træner meget med din hund, så den bliver meget varm, så er det en fordel med køleudstyr, der kan afkøle din hund. 

 

Kølevesten fra Hurtta er meget populær, fordi den sidder rigtig godt på de fleste hunde. Hurtta kølevest til hunde holder sig ikke køling ligeså længe som kølejakken fra Aqua Coolkeeper, så skal du og din hund ud på længere ture, så er kølejakken fra Aqua Coolkeeper at foretrække. Har du dog en hund, som ikke bryder sig om, at have kølejakken eller kølevesten på, så kan du bruge køletæppet fra Aqua Coolkeeper.

 

Hurtta Kølevest til hunde, Aqua Coolkeeper kølejakke og køletæppe til hunde