product_H931847

Hurtta Summit Parka Cherry

* Farve
579,00 DKK
Størrelsesguide

Hurtta SUMMIT PARKA i Cherry til Hunde

Hurtta har genfødt og forbedret deres populære vinterjakke til hunde, til denne fantastiske Hurtta Summit Parka, og denne vinterjakke kan det hele. Ikke nok med at denne Hurtta Summit Parka er super flot, så er den også utrolig funktionel, og har et væld af justeringsmuligheder, som giver den optimale komfort hos din hund.

Hurtta Summit Parka er det perfekte valg til at holde din hunds kropstemperatur stabil på selv de koldeste dage. Der er intet værre end at fryse, det kende vi alle nok, og dette gælder også for vores hunde. Især korthåret hunde og hunde uden underuld lider i den kolde tid, og derfor er det vigtigt at vi sørger for at de kan holde varmen, så deres gåtur bliver sjov og behagelig.
Men det er ikke kun korthåret hunde, der kan have brug for en vinterjakke, som denne Hurtta Summit Parka. Hunde med lang og tyk pels kan også have brug for en jakke, som beskytter dem mod regn, slud og vind.

Hurtta Summit Parka er lavet i materialet Houndtex, som er vand- og vindtæt og dette materiale er det ypperste indenfor hundebeklædning. Men det er ikke kun udvendigt at denne Summit Parka er lækker, for indvendig er den utrolig blød, varmeisolerende og behagelig. Hurtta har udvilket denne Summit Parka med en perfekt pasform, så den passer din hunds krop, og dermed beskytter din hunds vitale dele med vejrets påvirkning, og holder din hunds muskler varme Vinterjakken er også udstyret med 3M reflekser, så din hund er ekstra synlig i de mørke måneder.

Et væld af funktioner
Summit Partaken er udstyret med et varmt bryststykke, som holder din hunds vitale dele dejligt varmt og som sørger for at brystpartiet ikke udsættes for vand og vind. Bryststykket justeres nemt med den justerbare rem rundt om maven.

Hurtta Summit Parka har også mulighed for justering af længden på vinterjakken, sådan at din hund kan have halen fri, hvis den har det bedst med det. Men Hurtta Summit Parkaen vil stadig holde din hunds bagpart varm, fordi benstropperne holder den på plads.

Halskraven på denne Hurtta Summit Parka er det vi er allermest vilde med, for den er udviklet på en måde, så den kan tilpasses efter lige din hunds behov og kropstype. Halskraven er lavet ekstra bred, så den også passer til de lidt kraftige og muskuløse racer, såsom bulldogs. Det betyder derfor at alle hunde kan passe denne vinterjakke fra Hurtta. Er halskraven for bred på din Hurtta Summit Parka, så kan du justere den i både hals og nakke. Den ekstra store halskrave giver din hund ekstra beskyttelse i nakke og hals, og halskraven er super let i materialet, så din hund sagtens kan bevæge og dreje hovedet. Bryder din hund sig ikke om den høje krave, så ruller du den bare tilbage, og så fungere den som en ekstra varm krave og halsen.

Om størrelserne
Hurtta Summit Parka findes i størrelserne 20-90, og vi er for alvor glade for denne nye udgave af Hurttas vinterjakke, fordi denne Summit Parka nu kan tilpasses alle hunde, og dermed også de bredere racer. I de helt små størrelser som str.20-25 har man tilgodeset den lille hunds størrelse, så man har indsyet en sele i vinterjakken. Dette er super smart, for det kan godt virke overvældende for en meget lille hund, hvis den både skal have jakke og sele på.
I str.30-90 har Hurtta også lavet en ny og ventet løsning. De har lavet et hul i Summit Parkaen, så din hund kan have sin sele eller halsbånd på inde under vinterjakken. Dette har tidligere været et stort problem ved Hurttas tøj, at man ikke havde denne løsning med.

Vi er på alle måder vilde med denne nye Hurtta Summit Parka, og vi er overbevist om at din hund også vil være vild med den, så den slipper for at blive kold og våd på jeres gåture.

Hurtta Summit-parkaen er en forbedret, yderst funktionel version af den klassiske vinterjakke. Anbefales til krævende brug.
  • En genfødt klassiker
  • Vandtæt
  • Behagelig at have på
  • 3M reflekser
  • Justerbar ryg længde, bælte og krave
  • Genlukkelige åbning til sele på ryggen i størrelser 30-90cm
  • Beskytter brystet og vigtige muskelgrupper
  • Integreret sele i små størrelser 20-25cm
  • Genlukkelig fastgørelse stropper for bagbenene i store størrelser 65-90cm
  • Maskinvaskes

Størrelser i CM.

Str. Ryg Hals Bryst
20 20 30 30-45
25 25 34 45-60
30 30 46 45-65
35 35 56 50-70
40 40 58 55-75
45 45 60 60-80
50 50 68 70-90
55 55 74 70-93
60 60 82 70-93
65 65 80 80-104
70 70 80 80-106
80 80 92 85-112
90 90 96 90-120