Hundesenge og Hundepuder

Hundesenge og Hundepuder

Billige hundesenge og hundepuder til hunde

Hos Hollywood Dogs finder du senge til din hund, som du ikke finder andre steder. Vi har brugt rigtig lang tid på at udvælge det allerbedste til din hund. Hos os finder du et meget bredt udvalg af designersenge og puder, men også praktiske hundesenge, som er nemme at rengøre. I vores brede udvalg af hundesenge finder du mærker som Happy House, Sack it, Buster, Wooff, Hunter og Nepaldo.

279,00 DKK
160536_53924
Flere farver
449,00 DKK
160890_53809
Flere farver
399,00 DKK
160896_53730
Flere farver
369,00 DKK
160872_53799 (1)
Flere farver
749,00 DKK
160880_53798
Flere farver
749,00 DKK
147750_51104
Flere farver
579,00 DKK
Flere farver
599,00 DKK

BILLIGE HUNDESENGE OG HUNDEPUDER

Hos Hollywood Dogs finder du senge til din hund, som du ikke finder andre steder. Vi har brugt rigtig lang tid på at udvælge det allerbedste til din hund. Hos os finder du et meget bredt udvalg af designersenge og puder, men også praktiske hundesenge, som er nemme at rengøre. I vores brede udvalg af hundesenge finder du mærker som Happy House, Sack it, Buster, Rogz, Lex & Max, Wooff, Hunter og Nepaldo.

 

Hundesenge 

Skal din hund have det bedste og det mest behagelige, så køb din nye hundeseng hos Hollywood Dogs. Vi har et stort og spændende udvalg til både store og små hunde. Vores hundesenge er specielt udvalgt, da alle hunde fortjener det bedste! Vi har et meget bredt udvalg af designersenge, men samtidig også nogle praktiske, som er nemme for dig at rengøre. Du finder hos os mærker som Happy House, Sack it, Buster, Wooff, Lex & Max, Nepaldo og selvfølgelig Hunter. Vi har en masse sjove designs, hyggehuler og himmelsenge, der får din hund til at føle sig som en lille prins eller prinsesse. 

 

Forskelligt materiale

Vores hundesenge er i forskellige materialer, så der er noget efter enhver hunds behov. Vi har blandt andet senge til hunde i nylon, som er komfortable og bløde for din hund. Vores andre stofsenge har også den fordel, at de er bløde og behagelige for hunde at sove i. Med en stofseng kan din hun ligge trygt og rart og putte i mange timer. Vores stofsenge kan for det meste også tåle en tur i vaskemaskinen, så den er nem at rengøre. Derudover har vi også senge i materialer såsom imiteret læder, flettede hundesenge med mere. Hos os finder du kun det bedste, og madrasser der former sig efter hund hunds krop. 

 

Hundepuder

Hos Hollywood Dogs har vi en masse hundepuder i smarte designs og du kan være sikker på, at finde noget der falder i din smag. Vores udvalg indeholder blandt andet puder i lammeskind, smarte farvekombinationer og stilrene designs, der passer ind i dit hjem. Vores mærke Happy House er det mest eksklusive. De er kendt for deres lækre design og for at lave kvalitets senge/puder, der er helt i top.

Derudover fører vi også mærker, som er allergivenlige og lette an rengøre. 

 

Hundetæpper

Vi har et bredt udvalg af tæpper til hunde, som egner sig til enhver lejlighed. Vores hundetæpper kan bruges i bilen, transportkassen, som et tæppe på sofaen for beskyttelse og meget andet Hos os kan du finde varmetæpper, termotæpper, lammeskindstæpper, rejsemadrasser, som din hund vil elske og finde behageligt. 

 

Forskellige størrelser

Alle vores produkter har forskellige størrelser, så de passer til hver enkelt hund. Når du skal ud og investere i en ny hundeseng eller hundepude, er det vigtigt, at du kender din hunds størrelse, inden du bestiller. Alle målene på vores senge og puder, står inde under de enkelte produkter. Husk at sengen hellere må være for stor end for lille. 

Er du i tvivl eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe!