Hundeseler

Hundeseler

Hundeseler til store og små hunde

Her finder du et kæmpe udvalg af hundeseler. Vi har hundeseler fra Hurtta, Julius K9, Hunter og mange flere. Du finder din hundesele her i alverdens farver og til både store og små hunde. Det er vigtigt at du altid måler din hund inden du køber ny sele, på den måde sikre du dig, at du køber en sele, der passer bedst muligt.
 

HUNDESELER TIL STORE OG SMÅ HUNDE

Her finder du et kæmpe udvalg af hundeseler. Vi har hundeseler fra Hurtta, Julius K9, Hunter og mange flere. Du finder din hundesele her i alverdens farver og til både store og små hunde. Det er vigtigt at du altid måler din hund inden du køber ny sele, på den måde sikre du dig, at du køber en sele, der passer bedst muligt.

 

Hundeseler til både store og små hunde

Nogle hunde trives bedre med en hundesele frem for et halsbånd, fordi de måske trækker og dermed belaster nakken ved et halsbånd. Vores hunde, som er af racen franske bulldogs trives bedre med en hundesele i stedet for et halsbånd og dette gør de, fordi de kan have tendens til at kaste op, hvis der er for stor belastning på deres hals. En hundesele er også at foretrække, hvis din hund har problemer med ryg eller nakke, så du ikke belaster hundens ryg eller nakke. Vi anbefaler også altid at starte med en hundesele til din hvalp, da hvalpe nakke og hals ikke er fuldt udviklet og derfor har de ikke de nødvendige nakkemuskler til at kunne bære et halsbånd og du kan derfor risikere at skade hvalpens hals.

 

Find den rigtige størrelse på din nye hundesele?              

Det vigtigste ved køb af ny hundesele, er at du på forhånd har målt din hund omhyggeligt, på den måde sikre du en sele, der passer til din hund og du slipper for at skulle sende selen tilbage til os, hvis den ikke passer. Mange vælger den samme størrelse, som de købte sidste gang. Men du kan ikke være sikker på at hundeselen passer, bare fordi du har valgt den samme som sidst, fordi producenten kan have lavet om på modellen eller målene.

Når du skal måle din hund, så skal du måle hundens hals og bryst. Det er vigtigt at der stadig er plads til luft imellem selen og hundens krop, men der må derimod heller ikke være for meget luft, så hundeselen sidder for løst, da dette kan resulterer i at hundeselen genere hunden og i værste fald giver den gnavesår. Du kan også risikere at din hund kan slippe ud af selen.

 

Hundeseler i læder

Hos Hollywood Dogs finder du et stort udvalg i hundeseler læder til alle slags hunde og formål. Vi fører et bredt udvalg af hundeseler fra Hunter, som er lavet i en meget høj kvalitet og et smukt design. Hunters læderseler har en fantastisk pasform til hunden og du vil derfor aldrig gå galt i byen med en lædersele fra Hunter. Hunter har også lavet en lædersele specielt til bulldogs og mops. Disse racer har et bredere bryst end andre hunde og derfor er denne sele lavet med mange flere indstillingsmuligheder end de traditionelle læderseler, så du kan tilpasse hundeselen til din hund.

Vi fører også Hurttas populære y-seler og pro-seler, som også er meget populære for deres design og ikke mindst funktionalitet og pasform. En Hurtta hundesele sidder altid godt og ligget trykket fordelt på de rigtige steder af hundens krop. Med en lædersele undgår du at belaste hundens hals, nakke og luftveje. Husk altid at pleje og vedligeholde din lædersele, så du sikre en lang levetid.

 

Pleje og vedligeholdelse af læderseler

En lædersele skal plejes og vedligeholdes for at holde læderet blødt, smidigt og smukt. Vi anbefaler at du plejer din lædersele ligeså tit, som du plejer dine lædersko. Men som minimum ved sæsonskifte. Du plejer den ved brug af læderfedt. Det kan være det samme, som du bruger til dine sko, men vi anbefaler en læderfedt uden farve, så din lædersele beholder sin naturlige farve. Har du en sort lædersele, så kan du selvfølgelig godt bruge en læderfedt tilsat sort farve. Er din lædersele blevet beskidt, så skal du bruge lædersæbe til at vaske og pleje den i og derefter læderfedt, så du genoprettet læderets naturlige beskyttelse.

 

Hollywood Dogs har alle de kendte mærker

Hos Hollywood Dogs finder du alle de kendte kvalitetsmærker til hunde. Et mærke vi er meget stolt af, er Hunter. Men også Hurtta er kendt for deres kvalitet og funktionalitet. Vi er meget omhyggelige når vi udvælger et nyt mærke til shoppen, for mærket skal have en høj kvalitet og deres varer, skal ikke kun være smukke, men de skal også være funktionsdygtige og holdbare. 

Har du fundet er halsbånd til din hund fra Hunter, som vi ikke har på shoppen, så skriv en mail til os, så bestiller vi det hjem til dig.

 

Husk lys og reflekser på både hund og dig

På mange af vores hundeseler er der indsyet refleks, så du og din hund er synlige på de mørke gåture. Hollywood Dogs fører et bredt udvalg af flotte hundeseler med reflekser til hunde. Reflekser på hundeselen sikre at du og især din hund er ekstra synlige i den mørke tid. Se de flotte hundeseler fra Hunter og Hurtta her på shoppen. Ønsker du ekstra synlighed har vi også refleksveste, bandanaer og refleksbånd under kategorien Sikkerhed. Her finder du også et bredt udvalg af lygter til din hund, så den er ekstra synlig. Lygterne er især smarte, hvis du lufter din hund uden snor og på den møde vil du altid kunne se din hund og det vil andre også. Det er vigtigt at både du og din hund er synlige, ikke kun for jeres egen skyld, men også for trafiksikkerhedens skyld. Vi har også hundeliner, som er udstyret med reflekser for fuld sikkerhed.

 

Hundeseler i nylon

Hos Hollywood Dogs har vi et stort udvalg af de mest populære hundeseler. Hundeselerne fra Hunter, Hurtta og Julius K9 er nogle af markedets bedste hundeseler og hos finder du et stort udvalg af disse mærker. Hunter laver flere forskellige slags seler til hunde i rigtig mange flotte farver, så der er noget for enhver smag. Hurtta har 3 forskellige modeller, deres y-sele, pro-sele og deres nyeste Active-sele. Alle Hurttas hundeseler fås en række flotte og strålende farver. Julius K9 har deres originale Power-sele og deres nyeste IDC-sele. Alle Julius K9 hundeseler findes i et væld af farver og du kan personliggøre din Julius K9 sele med et label, der passer til din hund.