Hundepleje

Hundepleje

HundeShampoo og plejeprodukter til hunde

Hos Hollywood Dogs finder du kun det allerbedste indenfor hundepleje. Vi har sammensat i udvalg, hvor du kan være sikker på, at din hunds plejeprodukter ikke indeholder skadelige stoffer. Mange af vores produkter til hunden er økologiske, uden parabener og sulfa. Vi forhandler det populærer og trendy Pet Head, som er det fortrukne plejeprodukt for de kendte og deres hunde i Hollywood. Du finder også det danske mærke B&B, som er 100% økologisk hundepleje, som er lavet på naturlige ingredienser og naturlige aromaer. Sidst men ikke mindst er nyeste skud på stammen, hvor amerikanske mærke Espree, som har et produkt til ethvert problem. Espree er ligesom alle vores andre produkter lavet af naturlige ingredienser og ikke skadelige tilsætningsstoffer. Espree er også mere end 50% økologisk.

Hundepleje 

Hos Hollywood Dogs finder du kun det allerbedste indenfor hundepleje. Vi har sammensat i udvalg, hvor du kan være sikker på, at din hunds plejeprodukter ikke indeholder skadelige stoffer. Mange af vores produkter til hunden er økologiske, uden parabener og sulfa.

Vask

Når din hund skal vaskes, er det vigtigt at du burger en shampoo, der er specielt egnet til hunde. Shampoo til mennesker indeholder stærkere kemikalier, hvilket kan gøre skade på din hund. Hos Hollywood Dogs har vi et stort udvalg af diverse hunde shampooer. Vi har både mild og økologisk hundeshampoo og shampoo der egner sig særlig godt til irriteret hud. Vi har shampoo til både langhåret og korthåret hund og en masse forskellig balsam der dufter dejligt.
Har din hund problemer med kløe, fældning eller filtret pels, har vi også nogle af de bedste produkter på markedet, til at bekæmpe dette. Prøv shampoo og balsam fra KW eller Pet Head. Hos os finder du også shampoo og balsam til hvalpe og shampoo, der er med til, at fremhæve din hunds naturlige farve. Hos os finder du altid et bredt og varieret udvalg af hundeshampoo og hundebalsam. 

Potepleje

Om vinteren er der frost og glatte veje, som bekæmpes med vejsalt. Vejsalt og hundepoter er en rigtig dårlig kombination og for rigtig mange hunde, fører det til irritationer i poterne eller en revnet og tør trædepude. En pote voks fra KW, den idéelle løsning! Potevoksen danner en hinde og forhindrer vejsalt i at trænge ind i poterne. KW har både en pote voks, potestift og også en pote imprægnering, som er rigtig god for din hund og dens poter. Hos os finder du de bedste produkter, der er med til, at beskytte din hunds poter om vinteren! Vi har et stort sortiment fra KW, som er kendt for deres pleje produkter af høj kvalitet. Du kan også beskytte din hunds poter ved at købe hundesko. PAWS har lavet nogle rigtig effektive hundesko i flotte farver, som kan købes inde på shoppen.

Ansigt

Hos Hollywood Dogs finder du et stort udvalg af de bedste og mest effektive plejeprodukter. Vi har ørepleje og øjenpleje til hunde af mærket B&B, som er super effektivt! Hos os finder du også tandpasta, som egner sig specielt til hunde. 

Pelspleje 

En rigtig god idé er at børste din hund jævntlig, så du hermed undgår, at der bliver dannet store klumper hårtotter og knuder. Børster du din hund jævnligt, vil du samtidig undgå, at din hund fælder rigtig meget på en gang. Forskellige pelstyper kræver dog forskellig pleje, så hos os finder du derfor et stort udvalg af forskellige børster, stigler med mere.
Nogle hunde er langhåret og har meget underuld. Pleje af sådanne pelse kræver effektive børster, for at holde pelsen flot og lækker. Brug eventuelt en furminatior, til kamp mod underulden. For at matche den enkelte hunds behov, har vi hos Hollywood Dogs har også et stort udvalgt af hundestigler og hundekamme. Læs altid produktbeskrivelsen nøje, så du finder det produkt, der passer til din hunds behov!
Hunde har en tildens til at få både lopper og lus. Find lussekam og loppeshampoo hos os. 

Løbetid

Har du en tæve, som ikke er blevet steriliseret, kender du nok til blodpletter på gulvet. Hunde går ikke i overgangsalderen, på samme måde som os mennesker, så deres løbetid stopper derfor ikke. Nogle hunde er rigtig gode til at gøre rent efter sig selv og nogle er ikke. Hos Hollywood Dogs finder du løbetidsbukser og løbetidsindlæg, som er yderst effektive. Med løbetidsbukser og indlæg, slipper du for en masse pletter og rengøring. 

Høm-høm

Synes du også at høm-høm poserne er kedelig og besværlige at have med på turen? Hos Hollywood Dogs har vi høm-høm poser i alverdens flotte farver og sjove mønstre. Vi har også nogle super smarte holdere, som gør dem lettere at have med på jeres daglige gåture. 

Førstehjælp 

Når uheldet er ude, er det vigtigt at have en førstehjælpskasse ved hånden. Hos os finder du en super god og effektiv førstehjælpskasse til hunde og diverse bandager. Førstehjælpskassen indeholder alle de nødvendige ting: skovflåttang, loppe- og lusekam, hæfteplaster med mere. Køb din nye førstehjælpskasse her hos Hollywood Dogs. 

Sådan bekæmper du lopper og flåter!

Som hundeejer har du nok på et eller andet tidspunkt opdaget en flåt, som har bidt sig fast i din hunds pels. I Danmark er det maj måned, som er højsæson for flåter og det er derfor vigtigt at være forberedt! Som dyreejer bør man altid have en tægetang eller en flåttang i hjemmet.
Du kan hjælpe din hund mod lopper, flåter og insekter, ved at benytte dig af forebyggende midler. Det er altid bedre at forebygge end at bekæmpe, så skaden ikke når at ske. Et af vores mærker, som har forebyggende produkter mod lopper og flåter, er ANIBIO. ANIBIO indeholder naturlige ingredienser og er uden konserveringsmidler. Husk at lopper smitter fra hund til hund!