Hundehalsbånd

Hundehalsbånd

halsbånd til store og små hunde Hos os finder du kun det bedste inden for hundehalsbånd. Vi har et meget stort udvalg af Hunter, som er lækker tysk kvalitet, når det er bedst og ikke mindst vores serie fra Hunter Black Label, som du ikke må gå glip af. Du finder også hundehalsbånd fra Happy House, som er eksklusive halsbånd fra Holland, hvor der er kræset for kvaliteten. Find dit nye halsbånd til hunden her. Husk altid at måle din hund, inden du køber nyt halsbånd, så du sikre den rigtige størrelse og komfort.  

Flere farver
679,00 DKK
hurtta_casual_padded_collars
Flere farver
199,00 DKK
porto
Flere farver
349,00 DKK
Hunter_Halsband_Hunting_Hunter_collar_Hunting-228x228
Flere farver
279,00 DKK
tiny-petit-228x228
Flere farver
129,00 DKK
capri_17
Flere farver
219,00 DKK
hunter-list
Flere farver
249,00 DKK
Hunter-Halsband-Neopren-Vario-Plus-himbeer-schwarz_34293_3_lupe
Flere farver
89,00 DKK
hunter_maui
Flere farver
139,00 DKK
hunter_vol8
Flere farver
189,00 DKK
hunter-halsband-canadian-aus-elchleder-1467725899
Flere farver
379,00 DKK
hunter_vol8d
Flere farver
299,00 DKK
capri-star
Flere farver
199,00 DKK
linum_05a
Flere farver
269,00 DKK

Små og store hunde – vælg den rigtige størrelse på dit halsbånd

Når du skal købe et nyt hundehalsbånd, er det vigtigt at du kender din hunds størrelse. Vi anbefaler selvfølgelig, at du inden bestillingen har målt din hund, så i får et rigtig behageligt halsbånd. Måden du måler din hund på, er at tage et målebånd om dens hals og huske et par centimeters luft, så halsbåndet ikke kommer til at stramme. På alle vores halsbånd er der angivet et maksimum og minimums mål. Din hunds halsmål og dermed størrelse, skal befinde sig indenfor intervallet. Når du har fået halsbåndet, kan det justeres, så det sidder perfekt.

 

Læderhalsbånd i høj kvalitet til hunde

Enhver hund fortjener et flot og lækkert kvalitets læderhalsbånd og det finder du hos os. Vi har et stort udvalg af læderhalsbånd til hunde og især Hunters læderhalsbånd er meget populære, fordi Hunter er kendt for deres tyske kvalitet. Hunters læderhalsbånd er håndlavet kvalitet og design. Hos os finder du også Hunters mest eksklusive læderhalsbånd, som er deres Black Label serie, som består af helt ubeskrivelige smukke læderhalsbånd. Et læderhalsbånd er et naturligt materiale og det skal ligesom dine sko, plejes i ny og næ. Ved sæsonskifte skal du huske at pleje dit læderhalsbånd med læderfedt og her har Hunter lavet en læderfedt til formålet. Den finder du under læderhalsbånd. Med god pleje har du dit læderhalsbånd i rigtig mange år.

 

Nylonhalsbånd til hunde

Hos os finder du et bredt og kvalitetsbetonet udvalg af nylonhalsbånd til hunde. Nylonhalsbånd til hunde er altid at foretrække til de mere beskidte gåture, så du ikke ødelægger dit fine læderhalsbånd. Nylonhalsbånd er nemme at rengøre og holde ofte længe, hvis det er af god kvalitet. Netop kvalitet er vigtigt at have for øje, når du vælger et nyt halsbånd og hos Hollywood Dogs kan du være sikker på, at vi allerede har tjekket kvaliteten for dig. Du finder nylonhalsbånd i alle stile og farver hos os og vi fører de kendte mærker, såsom Hunter, Hurtta, Rogz mm.

 

Webbing/Reb halsbånd til hunde

Webbing eller rebhalsbånd er meget slidstærke hundehalsbånd og disse fås i rigtig mange farver fra Hunter. Hunters Freestyle serie er lavet som både hundehalsbånd, hundeliner og retrieverliner. Rebhalsbåndet fra Hunter er lavet af polyester og det har en meget stærk inderkerne, som gør at halsbåndet ikke knækker. Se hele det store udvalg af rebhalsbånd under nylonhalsbånd.

 

Reflekshalsbånd til den mørke tid

Hollywood Dogs fører et bredt udvalg af flotte reflekshalsbånd til hunde. Reflekshalsbånd sikre at du og især din hund er ekstra synlige i den mørke tid. Se de flotte reflekshalsbånd fra Hunter og Hurtta her på shoppen. Ønsker du ekstra synlighed har vi også refleksveste, bandanaer og refleksbånd under kategorien Sikkerhed. Her finder du også et bredt udvalg af lygter til din hund, så den er ekstra synlig. Lygterne er især smarte, hvis du lufter din hund uden snor og på den møde vil du altid kunne se din hund og det vil andre også. Det er vigtigt at både du og din hund er synlige, ikke kun for jeres egen skyld, men også for trafiksikkerhedens skyld.

Vi har også hundeliner, som er udstyret med reflekser for fuld sikkerhed.

 

Hollywood Dogs har alle de kendte mærker

Hos Hollywood Dogs finder du alle de kendte kvalitetsmærker til hunde. Et mærke vi er meget stolt af, er Hunter. Men også Hurtta er kendt for deres kvalitet og funktionalitet. Vi er meget omhyggelige når vi udvælger et nyt mærke til shoppen, for mærket skal have en høj kvalitet og deres varer, skal ikke kun være smukke, men de skal også være funktionsdygtige og holdbare.

Har du fundet er halsbånd til din hund fra Hunter, som vi ikke har på shoppen, så skriv en mail til os, så bestiller vi det hjem til dig.

 

Hver hunderace kræver et bestemt hundehalsbånd

Hos Hollywood Dogs kan du finde et stort udvalg af hundehalsbånd. Vores udvalg af halsbånd til hunde er bredt og du finder både halsbånd af høj kvalitet, i flotte farver og til fornuftige priser. Det brede udvalg gør det lettere for dig, at finde et hundehalsbånd, som passer til netop din hunds race! Vores sortiment indeholder både halsbånd i læder, nylon og en masse andre søde og smarte varianter. Om du har en stor hund eller en lille hund, er intet problem, da alle vores halsbånd fås i flere forskellige størrelser.

 

Vælg den rigtige lukning på dit halsbånd

På hvert et halsbånd er der en lukkemekanisme, som selvfølgelig har en væsentlig betydning, når du skal købe dit nye hundehalsbånd. Vores udvalg af hundehalsbånd har en masse forskellige lukningsfunktioner. Vi har for eksempel halvkvæl, som er en meget simpel løsning, da man blot kan trække det ned over hundens hoved. Vi tilbyder også halsbånd med lukkefunktionen hul-lukning med en indsyet D-ringe. Denne lukkemekanisme findes ofte på vores læderhalsbånd og er med til at gøre halsbåndet nemt og justerbart. Hunter er her kendt for deres stærke D-ringe og dem kan vi varmt anbefale dig og din hund! Hos os finder du også den velkendte klik-lås, som også er nem at justere på, så din hund ikke kan bakke ud af halsbåndet. Du finder hos Hollywood Dogs ikke helkvæl, da vi ikke går ind for denne form for halsbånd til hunde.

 

Vi har fået et endnu større udvalg af halsbånd til hunde. Du kan finde alt lige fra læderhalsbånd til nylonhalsbånd og selvfølgelig en masse andre søde hundehalsbånd, til fornuftige priser. Halsbåndene kan fås i forskellige størrelser og i flere farver og varianter. Køber du et læderhalsbånd, er det vigtigt at pleje det og det er især vigtigt ved sæsonskifte. Her kan du benytte dig af Hunter Læderfedt, som du også kan finde inde på shoppen. Læderfedt indeholder en masse plejende olier, som er med til at holde dit halsbånd lækkert, så det holder i rigtig mange år. 

 

Vi har halsbånd til både små og store hunde, men husk altid at måle din hund, inden du bestiller dit nye hundehalsbånd. Det er vigtigt, at din hund finder sit nye halsbånd behageligt og at det sidder som det skal. Inde på produkterne er der altid en oversigt over størrelserne og hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.