haandklaededragt-hundegejl

Hundegejl Hændklædedragt

* Størrelse
369,00 DKK

Super lækker håndklædedragt til hunde, som sikrer, at din hund tørrer ca. 70-80% i løbet af max 30 min.! (Afhænger af race).

Dragten skal blot spændes på din hund. Kan bruges i bilen efter en svømmetur.

Størrelsesguide

Håndklædedragt til hunde, der sikrer, at du ikke skal stå og døje med at tørre din våde og mudderet hund. Du spænder blot dragten rundt om din hund og så klarer den resten! Er perfekt til efter hundetræning, jagt, strandtur etc.

Dragten sikrer også varme til din hund, hvis den skal sidde i bilen eller andet lige efter en dukkert. Dragten kan også sagtens bruges til at tørre din bedste ven efter en gåtur i regnvejr. Desuden er den udstyret med en "Hoodie", som sørger for at ører og hoved også kan få varme.

Denne håndklædedragt sikrer, at din hund er ca. 70-80% tør efter ca. 20-30 min.

Der er to knapper ved halsen, som kan spændes op. Den øverste knap, hvis hunden har brug for mere plads til halsen, den nederste knap kan spændes op, hvis du helst vil kunne spænde dragten rundt om halsen frit på hunden og den kan også være knappet, hvis du blot vil have hundens hoved ind i med det samme.

Desuden er dragten også udstyret med op til 35 cm. lang elastiksnor til bagbenene. De er derfor ekstra lange, så alle hunde kan passe dem.

Den er lavet i økovenligt materiale.

Dragten findes i 7 forskellige størrelser, som kan ses i galleriet.

Der medfølger taske med lynlås ved købet.