Hundefoderskåle

Hundefoderskåle

Madskåle og foderskåle til hunde

Hos Hollywood Dogs er vi altid på udkig efter nye og spændende madskåle til hunden. Du finder derfor et meget bredt udvalg her hos os. Vi har lavet det nemt for dig, så du bare skal vælge hvilket materiale, som du ønsker din foderskål i, og så er du ellers klar til at gå på jagt i alle de lækre modeller. 

HUNDEMADSKÅLE OG FODERSKÅLE

Hos Hollywood Dogs er vi altid på udkig efter nye og spændende madskåle til hunden. Du finder derfor et meget bredt udvalg her hos os. Vi har lavet det nemt for dig, så du bare skal vælge hvilket materiale, som du ønsker din foderskål i, og så er du ellers klar til at gå på jagt i alle de lækre modeller. 

 

Hundeskåle 

Hos Hollywood Dogs har vi et bredt udvalg af hundeskåle og vi er altid på udkig efter nye og spændende madskåle til hunde. Hos os finder du fodderskåle i plastik og melamin, keramik, træ og aluminium med mere. Vi har også foderstativer og foderbeholdere, i flotte design. 

En hundeskål i stål er oftest en mere sikker løsning, da den er nem at rengøre og kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Derudover er en hundeskål i stål også en tidsløs og flot løsning, da den er meget klassisk og passer ind hos de fleste. En madskål i plastik er også rengøringsvenlig og hos Hollywood Dogs har vi et stort og spændende udvalg. Vores plast madskåle fås i mange sjove farver og med forskellige motiver. 

Vi tilbyder også underlag til dine madskåle, så du undgår en masse svineri og unødvendig rengøring. Alle vores underlag fås i flotte designs, så de passer ind i netop dit hjem!

Er du aktiv og elsker at have din hund med på farten, kan du hos os finde diverse rejseskåle. Vores rejseskåle er let håndterbare og praktiske, hvilket gør det muligt at holde din hund ideel forsynet med vand og mad. Her kan vi varmt anbefale Hunter, som har nogle utrolig flotte og stilfulde hundefoderskåle velegnet til jagt eller andet. 

 

Praktisk med et foderunderlag

Udover vores flotte madskåle, har vi også underlag til foderskåle. Nogle hunde sviner meget når de spiser eller drikker vand, hvilket kræver meget unødvendig rengøring. Derfor er et underlag en ideel løsning i de fleste hjem. Hos Hollywood Dogs har vi flotte plastik/gummi underlag i forskellige designs, som nemt kan rengøres med en klud. Vi har en masse farverige og sjove foderunderlag, om din hund er en lille prinsesse eller en stor konge, så har vi noget til enhver smag. Med vores underlag, vil din hund spise med stil. 

 

Foderbar

Hvorfor have to madskåle stående, når man kan have to i en? Alle hunde har behov for både mad og vand og med en foderbar, er der rum til begge dele. Skålene fås i forskellige materialer og er dobbeltskålene i stål, kan de tages op og komme i opvaskemaskinen. Hos os kan du blandt andet købe foderbare fra Hunter, som er af super god kvalitet! Hunters foderbare er altid flotte og kan fås i både plastik- og trædesign. Ønskes der flere skåle, kan de købes separat. 

 

Praktisk foderopbevaring 

Foder til dyr skal opbevares tørt og ved stuetemperatur (eller koldere), så det minimere iltningen. En rigtig god løsning, så man slipper for at have store poser stående, er at investere i foderopbevaring. En foderbeholdning gør det lettere at give din hund mad og ser samtidig mere smart ud og kan stå fremme. Du slipper samtidig med, at åbne den store pose hver dag og minimerer derfor iltningen.