Hundefoder

Hundefoder

hundefoder til hunde

Kun det bedste foder er godt nok til din hund

Hos Hollywood Dogs har vi udvalgt en lille række fodermærker, som vi 100% kan stå inde for. Det er mærker, der er meget nøje udvalgt. Vi har ikke det største udvalg, men det er noget af det bedste foder til hunde.

KVALITETSFODER TIL HUNDE

Hos Hollywood Dogs har vi udvalgt mærker af foder, som vi 100% kan stå inde for. De er mærker, der er meget nøje udvalgt. Vi har ikke det største udvalg, men det er noget af det bedste foder til hunde.

Alle vores produkter er uden korn!

Råvarer og optagelighed 

Hos Hollywood Dogs finder du kun det bedste kvalitets hundefoder. Vores sortiment indeholder råvarer, som din hund har brug for, for at kunne holde sig sund og rask. Der ud over, har din hund brug for noget foder, som hundekroppen kan optage. Hundefoder der indeholder gode råvarer, har lettere ved at blive omsat til energi, hvilket gavner din hund.
Hver hund har hver sin favorit smag og derfor er vores sortiment meget bredt. Vi har blandt andet hundefoder med kalkun, lam, kylling, fasan og laks.
Laks indeholder en god mængde af alle de vigtige aminosyre og omega-3 fedtsyrer (DHA og EPA) hvilket gavner din hund. Det er særlig gavnligt for hudens og pelsens kvalitet, udvikling af sanser og mentale færdigheder, samt sundt hjerte og hjertekarsystem. Aminosyrer er samtidig også muskelvævets byggesten.

Hunde og allergi

Nogle hunde lider desværre af allergi, hvilket har resulteret i kløe eller eksem i huden. En del hunde lider også af tarm problemer og dårlig mave, hvilket hverken for hund eller ejer, er en stor fornøjelse. Hos Hollywood Dogs tilbyder vi kun hundefoder uden korn, hvilket oftest har været en ideel løsning, til hunde med allergiproblemer. Korn indeholder i visse tilfælde lagermidler, som hundekroppen ikke altid er i stand til at nedbryde. Kornfri produkter indeholder oftest også færre kulhydrater, hvilket også er gavnligt for hunden. Hunde har ikke godt af for store kulhydratmængder, da det forhøjer blodsukkeret og kan give overvægt. Det der bør udgøre hovedparten af energitilførselen er derimod proteiner og fedt. 

Hundefoder uden korn

Hos Hollywood Dogs har vi kun hundefoder, som gavner din hund bedst muligt. Derfor er alt vores foder kornfrit og indeholder kun de råvarer, som din hund har brug for. Vi fører blandt andet mærkerne Brit Care og Brit CarniLove, som er kendt for at have kvalitets foder uden korn og som er et naturligt foder til hunde. Foder med korn i kan give din hund irriteret hud eller en tør pels. Vi anbefaler derfor altid, at købe kornfrit hundefoder. Kornfrit hundefoder dækker samtidig alle din hunds ernæringsmæssige behov, uden der er gået på kompromis med den gode smag. 

Kvalitets hundefoder til alle størrelser og racer

Alle hunde racer og hunde størrelser har forskellige behov, som der skal tages hensyn til. Når det kommer til hundefoder, er det vigtigt, at du vælger noget som passer til din hund! Hos os finder du foder til senior-hunde, der gavner både knogler og led. Vi har også specielt foder til hvalpe, der er fyldt med vigtige næringsstoffer, for at hvalpen kan udvikles ordentligt. Hos Hollywood Dogs finder du også hundefoder til den aktive hund og til den overvægtige hund, samt til large breed.

Husk altid at tænk over, hvad du giver din hund og hvad der gavner den bedst muligt. Er du i tvivl om hvilket hundefoder du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.