Godbidder til Hunde

Godbidder til Hunde

Sunde Godbidder & Snacks til hunde

Køb mere - spar mere

Hos Hollywood Dogs finder du kun det sundeste udvalg til din hund, så du kan trygt shoppe løs i vores store udvalg af sunde og lækre godbidder til hunde. Tænker du også over, hvad du kommer i din hund, så er du havnet det rigtig sted, for det gør vi også. Vi bestræber os på, kun at have hundegodbidder af meget høj kvalitet og med så få tilsætningsstoffer som muligt. Vi har et kæmpe udvalg af hundegodbidder uden korn, fordi mange hunde efterhånden ikke kan tåle korn. KØB MERE - SPAR MERE - På alle vores godbidder er der rabat at spare, hvis du køber 4 poser.

GODBIDDER & KOSTTILSKUD TIL HVALPE OG HUNDE

Hollywood Dogs har et stort fokus på sundhed og derfor finder du kun godbidder med naturlige ingredienser hos os. Største delen af vores udvalg er gluten- eller kornfri, så du sikre at din hund kun får det allerbedste. Vi forhandler mærket Planet Pet, som er et mærke med 100 % tørret eller frysetørret kød, hvor 1% af Planet Pet's overskuddet hvert år går til dyreorganisationer. Du kan selv stemme inde på www.planetpet.eu. Derudover har vi godbidderne fra Alpha Spirit, som er 85% køb og 15% tofu og til tandrensning har vi Whimzees, som er lavet på mineraler og alger, som alle er sunde for din hund og samtidig renser tænder og masserer tandkødet.

 

Godbidder som belønning

Hunde elsker at få en godbid, om det er som belønning for at have udført en opgave eller bare som en lille forkælelse. Hos os finder du en masse lækre hundegodbidder, som er yderst velsmagende og som din hund vil elske. Vores spændende udvalg indeholder også godbidder som er tandrensede og hundegodbidder, som er fedtfattige. 

Godbidder bliver for det meste også brugt som belønning, i forbindelse med træning. Vi har hos Hollywood Dogs også et stort udvalg af træningsgodbidder. Vores træningsgodbidder er små og praktiske, og lette at have med rundt. 

Hos os går vi op i sundhed og at hunde kun fortjener det bedste, hvilket er grunden til, at vi forhandler godbidder med naturlige ingredienser. Nogle hunde er også allergiske og tåler hverken korn eller gluten. Vi har derfor også et lækkert udvalg af glutenfrie og kornfire godbidder, som er allergi venlige.  

Vores udvalg indeholder både bløde godbidder, tyggeben, natursnacks og tandrensende stænger til hunde. Om du har en lille eller en stor hund, kan du finde de bedste godbidder hos os. 

 

Godbidder til træning 

Hos os finder du godbidder, som er specielt udviklet til brug ved træning. Vores træningsgodbidder er smagfulde og motiverer din hund til at adlyde med det samme. Det er vigtigt at dine træningsgodbidder ikke er for store, da du på en enkelt træning, kan ende med at give din hund store mængder. Proline Boxby har udviklet nogle lækre små godbidder, som er nemme at have med rundt. Du kan få Proline Boxby Trainer med and, kylling og lam. Find dem her på shoppen!

 

Natursnacks  

I naturlige godbidder og hundesnacks er der hverken tilsat konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer, som i visse tilfælde kan påvirke din hund negativt. Vores natur hundesnacks er velsmagende og nogle af dem, har også en tandrensende effekt. Hos os hinder du hundesnacks som kaninører, hønsefødder, kyllingehalse, lammelunge og griseører, som er yderst velsmagende og af super kvalitet. Husk dog at hundesnacks er til ekstra forkælelse og din hund skal indtage dem med måde. 

 

Gnaveben og tyggeben

Rigtig mange hunde kan lige at tygge og gnave og det er vigtigt for din hund at bruge sine tænder. Med et tyggeben mindskes risikoen også for udvikling af tandsten, samt mindskning af dårlig ånde. Samtidig er et gnaveben med til, at holde din hund beskæftiget i mange timer og er en god beskæftigelse, hvis hunden er alene hjemme i mange timer. I et gnaveben finder du phosfor og calcium, som gavner din hund og er med til at holde den sund. Hos Hollywood Dogs finder du nogle rigtig lækre tyggeben, som din hund vil elske! 

 

Godbidder til hvalpe

Når man får en hvalp, er det vigtigt at lære den en masse ting og nogle vælger også at starte til hvalpetræning. Hvalpegodbidder er med til at motivere din hvalp og give den en belønning, når det er, at den har gjort noget rigtigt. På den måde lære den hurtigere. Hos Hollywood Dogs har vi de lækreste godbidder til hvalpe og små minihapser. Vi har hvalpegodbidder med vildt, fjerkræ, kanin, and, hest og struds. 

Husk altid at være opmærksom på, hvad du giver din hvalp. Det kan være farligt at give din hundehvalp ben fra fjerkræ eller et ribben fra grise. Disse knogle kan nemt blive skarpe og ubehagelige at få ned i maven. 

 

Tandrensende godbidder

Nogle af vores godbidder har den fordel, at de også er tandrensende. Hos Hollywood Dogs har vi et stort udvalg af tandrensede godbidder til både store og små hunde. Vores tandrendesende hundegodbidder holder din hunds mund frisk og sund og mindsker risikoen for tandsten. Se vores spændende udvalg af tandrensende godbidder i forskellige former og smage.