Fortrydelsesret, retur & bytte

RETURRET
Du har fuld returret inden for 14 dage efter modtagelsen. Ved fortrydelse af køb skal du meddele Hollywood Dogs om fortrydelse via mail og uden forsinkelse derefter sende varen retur. Du skal du returnere dine købte varer til Hollywood Dogs og pakken SKAL indeholde en udfyldt returblanket og være i original emballage og i ubrugt stand som ved afsendelsen. Omkostningen til returen skal du selv afholde og du skal sende returvaren som pakke med omdeling og track and trace.

Sådan returnerer du en vare:
1. Print vores returseddel, udfyld den og vedlæg den i pakken
2. Vedlæg kopi af din faktura
3. Send din vare retur til os med track and trace og omdeling
 
 

Vedlægger du ikke returseddel og faktura, så ved vi ikke hvem du er og vil derfor have svært ved at føre dine penge retur.

Pakker der sendes retur pr. efterkrav eller uden omdeling bliver nægtet modtagelse.
Du skal selv sende varerne direkte retur til os, du kan ikke nægte modtagelse. Nægtet modtagelse er ikke en gyldig returnering, og giver i følge dansk lovgivning Hollywood Dogs ret til at fastholde salget. Hvis du imod forventning nægter modtagelse af varerne eller ikke afhenter dem på posthuset, så vil du blive opkrævet for returfragt kr.69, sammen med et håndteringsgebyr på kr.100, og dette er hvis og når vi finder frem til dig.
Du kan købe en fragtlabel af Hollywood Dogs fra kr.69, som er billigere end almindelig track and trace fragt. Hvis du mod forventning ikke sender returvaren med track and trace, men med brev post, så er det på egen ansvar. Refusion af købesummen sker snarest og senest 14 dage efter modtagelsen af de returnerede varer.

 

Du kan købe en fragtlabel af Hollywood Dogs til kr.69, som er billigere end almindelig track and trace fragt. Hvis du mod forventning ikke sender returvaren med track and trace, men med brev post, så er det på egen ansvar. Refusion af købesummen sker snarest og senest 14 dage efter modtagelsen af de returnerede varer.

Ønsker du at ombytte dine varer til andre, så skal du oprette en ny ordre på shoppen, helt på samme måde som første gang.

Varer der er bestillingsvarer, som ikke er i vores normale sortiment på shoppen kan ikke returneres.

BRUGTE VARER
Inden for de første 14 dage af fortrydelsesretten kan du returnere en vare selvom denne er brugt, men i så fald skal du betale for en evt. værdiforringelse. Værdiforringelsen fastsættes af Hollywood Dogs, ud fra hvad Hollywood Dogs kan få for varen i videresalg.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
OBS! Hvis du har fået fri fragt, men returnerer en vare for at få pengene retur, så din resterende ordre kommer under grænsen for fri fragt, vil fragtbeløbet blive fratrukket returbeløbet. I praksis skal det forstås således: Du køber f.eks. for 600 kr. og får fri fragt. Du får leveret med Post Danmark uden omdeling, hvilket normalt koster min. 35 kr. Du returnerer en vare til en værdi af 400 kr. Du vil så få refunderet 400 kr. - 35 kr. = 365 kr., da den resterende ordre nu er under grænsen for fri fragt.
Hundetøj, som sendes retur med skidt og pels på bliver opkrævet et gebyr på kr.49 for rensning af tøjet, så det igen er salgsbart.
 
REKLAMATION
Kontakt os altid inden du sender en varer retur, så sender vi en fragtlabel til dig.
Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan det købte returneres til Hollywood Dogs uden omkostninger ved brug af en tilsendt fragtlabel fra os. Hvis ikke du bruger vores returlabel og vælger anden fragt, så returnere vi kun en fragtpris på kr.59, da dette er vores fragtpris ved brug af returlabel.
Hollywood Dogs leverer en ny vare i løbet af 8 dage, hvis varen er på lager. Hvis en ny levering ikke er mulig, tilbagebetaler Hollywood Dogs beløbet inden for 8 dage. Der er 2 års reklamationsret. Vurderingen af fejl og skader vil imidlertid altid bero på en konkret vurdering. Husk at udfylde afsnittet vedr. reklamation på vores returblanket.