748406018112
vanilla-current-site

Espree Vanilla Shampoo

129,00 DKK
Størrelsesguide

Espree vanilla Shampoo til hunde

En tropisk Vanilla duftende shampoo indeholder Kokos baserede rensemidler, Silke Proteiner og Økologisk Aloe Vera. Espree's rigt duftende formel renser, blødgør og fugter med premium ingredienser til at genoprette og opretholde en optimal pels og hudpleje. Økologisk Aloe Vera tilfører huden og pelsen med en overflod af hydrering og forhindrer tørhed og hudirritationer forårsaget af skæld og små rifter. En smuk silkeblød pels og en langvarig Vanilla duft.

Fordele:
  • Renser, fugter & blødgør
  • Forhindre tørhed
  • God mod hudirritationer
  • Indeholder aloe vera og silkeprotein
  • Lækker vanilie duft
 

Vejledning:
1. Gør pelsen våd og huske altid at tjekke vand temperaturen.
2. Anvend shampooen fortyndet med Espree's mixerflaske og brug den til at fordele blandingen i pelsen. Hvis du bruger shampooen ufortyndet, så hæld en lille smule op i hånden og fordel shampooen ud over hunden. Brug ikke for meget shampoo.
3. Lad shampoo virke i ca 5 min imens du enten masserer din hund eller nusser med den, så den får en dejlig oplevelse.
4. Skyld til sidst grundigt med vand og tør din hund grundigt.

Indeholder: 591 ml

Om Espree:
Espree er et amerikansk udviklet serie, som består af naturlige og økologiske produkter. De fleste af Espree's produkter er lavet på 90% økologiske- og 95% naturlige ingredienser, der sikre dig, din hund og miljøet en sund plejeoplevelse.
Ingen af produkterne indeholde barske kemiske ingredienser, men milde og naturlige ingredienser, der klare opgaven ligeså godt og bedre.

Relaterede produkter