748406000179
bright-white20

Espree Bright White Shampoo

99,00 DKK
Størrelsesguide

Espree Bright White Shampoo til hunde

Er din hvide hund ikke så hvid mere eller han den haft en fest i en mudderpøl, så kan det være en udfordring at få den helt ren igen. Og er din hund en udstillingshund, så er det vigtigt at den er ren og klar hvid, når I er af sted. Espree Bright White Shampoo er din løsning til at få din hvide hund igen. Shampooen renser blidt pelsen på en effektiv måde, så den hvide pels igen bliver hvid. Shampooen indeholder ikke blegende kemikalier, men kun naturlige ingredienser, der er uskadelige.

Fordele:
  • Gør hvid pels hvid igen
  • Giver glans
  • Blødgør pelsen
  • Indeholder naturlige ingredienser
  • Kokos renser farven
 

Vejledning:
1. Gør pelsen våd og huske altid at tjekke vand temperaturen.
2. Anvend shampooen fortyndet med Espree's mixerflaske og brug den til at fordele blandingen i pelsen. Hvis du bruger shampooen ufortyndet, så hæld en lille smule op i hånden og fordel shampooen ud over hunden. Brug ikke for meget shampoo.
3. Lad shampoo virke i ca 5 min imens du enten masserer din hund eller nusser med den, så den får en dejlig oplevelse.
4. Skyld til sidst grundigt med vand og tør din hund grundigt.

Indeholder: 355 ml

Om Espree:
Espree er et amerikansk udviklet serie, som består af naturlige og økologiske produkter. De fleste af Espree's produkter er lavet på 90% økologiske- og 95% naturlige ingredienser, der sikre dig, din hund og miljøet en sund plejeoplevelse.
Ingen af produkterne indeholde barske kemiske ingredienser, men milde og naturlige ingredienser, der klare opgaven ligeså godt og bedre.

Relaterede produkter