puppysalmonturkey

Carnilove Laks & Kalkun til Large Breed hvalpe

* Vælg Størrelse
89,00 DKK
Størrelsesguide

Carnilove Laks & Kalkun til Large Breed hvalpe

1-12 MÅNEDER

Kvalitetsfoder til hvalpe af alle racer uden korn og kartoffel

Carnilove til hvalpe med laks & kalkun er et hvalpefoder af meget høj kvalitet og du kan derfor være sikker på at din lille hvalp får alt det, som den har brug for i voksefasen.

Laks er en glimrende kilde til en høj fordøjelse - fyldt med proteiner samt omega-3 umættede fedtsyrer, som har en positiv indvirkning på den mentale udvikling og stofskifte. Laks påvirker også kvaliteten og udseendet af hår og hud. Kalkun er rig på fordøjelige proteiner og har et højt niveau af sporstoffer, såsom zink og indeholder også vitaminerne B3 og B6, som er afgørende for hjernens funktion, gode muskler og sund vækst.

Carnilove er sammensat, så den tager højde for hundens oprindelige natur.
Det tidligst registrerede eksempel på mennesker og hunde, der lever sammen, går helt tilbage til omkring 12.000 f.v.t. I den forbindelse begyndte hundens kost at få en sammensætning svarende til menneskets kost, og især da man indførte landbruget, bevægede den sig endnu længere væk fra det, hunden anatomisk og
genetisk er disponeret for.
Vi har designet Carnilove med hensyntagen til den historiske kontinuitet i menneskers og hundes liv sammen.
Ingredienserne og mængden af dem er udviklet efter hundens kost, før landbruget blev indført, men produktionen er baseret på de nyeste processer og teknologier.
 
KORNFRIT * KARTOFFELFRIT
Korn er en almindelig ingrediens i kommercielt hundefoder, hvor det fungerer som et billigt fyldstof og en billig energikilde.
Det er bare ikke en naturlig del af hundens kost. Hunden kan ikke udnytte de ekstra mængder energi, der er i korn og kartofler, og den oplagres derfor som fedt i kroppen og fører til overvægt og deraf følgende sygdomme, som f.eks.
diabetes. Med Carnilove er vi tilbage ved de vilde hundes naturlige fødekilder. Det indeholder derfor ikke almindelige kornsorter eller kartofler.
 
ØLGÆR, PSYLLIUM OG YUCCA SCHIDIGERA
En kombination af kraftige naturlige stoff er, der understøtter fordøjelsen, øger udnyttelsen af næringsstofferne i kroppen og giver nødvendige uopløselige kostfibre for en sundere fordøjelseskanal.
Ølgær fungerer også som et naturligt middel mod parasitter, mens yucca har en positiv virkning på fordøjelsen og mindsker afføringsmængden og dens lugt.
 
KØD FRA VILDT
Kød og andet væv fra dyr er kilder til proteiner, som er musklernes byggesten. Det er meget vigtigt at sørge for, at hunden får det nødvendige daglige indtag af
kvalitetsproteiner. Det brede spektrum af nøje udvalgte og unikke proteinkilder i Carnilove-blandingerne, f.eks. rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks, respekterer de vilde hundes naturligt foretrukne kost. Alle kødingredienser
og øvrige animalske ingredienser i Carnilove er udvalgt med den størst mulige vægt på kvalitet og kommer fra regulerede gårde i Tjekkiet, Tyskland, Sverige, Skotland, Norge og Australien.
 
GARANTERET SAMMENSÆTNING UDEN KEMIKALIER, KONSERVERINGSMIDLER ELLER FARVESTOFFER
Alsidig føde er grundlaget for den daglige ernæring hos hunde.
Vi ved, at kvaliteten og sammensætningen af hundefoder har en direkte indvirkning på hundens almene sundhedstilstand og velbefindende. Vilde hundes kost indeholder ingen kemiske stoffer og ingen kunstige tilsætningsstoffer, som kan ophobes i kroppen og give alvorlige sundhedsproblemer. Carnilove indeholder
ingredienser af bedste kvalitet og sørger via omhyggelig behandling for, at de nemt kan fordøjes og udnyttes.
 
SKALLER FRA SKALDYR OG BRUSKEKSTRAKT
Skallerne fra skaldyr og bruskekstrakt er naturlige kilder til chondrobeskyttende stoff er, dvs. stoff er, der har en positiv effekt på tilstanden og mobiliteten i led, sener og ledbånd.
Sammen med andre aktive stoffer garanterer de langvarig mobilitet og fl eksibilitet i leddene hos alle hunde, herunder hunde, der jævnligt bliver udsat for øget fysisk belastning.
 
SKOVBÆR, GRØNTSAGER & URTER
Bær, grøntsager og urter er en almindelig og nødvendig del af vilde hundes
kost. De er en kilde til næringsstoff er og fibre og forsyner også kroppen med
de nødvendige vitaminer. Carnilove indeholder en naturlig sammensætning af bær og urter, som er rige på antioxidanter, der understøtter naturlig cellebeskyttelse, forstærker immunsystemet og forhindrer tidlig aldring.
 
LAKSEOLIE RIG PÅ OMEGA 3 FEDTSYRER
Lakseolie er en naturlig bestanddel i Carnilove-blandingerne. Det er en rig kilde
til umættede omega-3-fedtsyrer, som understøtter et sundt nerve- og hjertekar-
system, er med til at give sund hud og pels og har en positiv indvirkning
på mange andre kropsfunktioner. Olien i Carnilove kommer fra skotsk laks og
indeholder store mængder DHA og EPA, som begge forbedrer de mentale
og indlæringsmæssige egenskaber.
 
CIKORIEROD OG HAVALGER
Cikorierod og havalger danner en kombination af bioaktive stoff er, som har en positiv
indvirkning på sundheden og immuniteten generelt. Cikorierod er en kilde
til mannanoligosakkarider, som undertrykker forekomsten af negative bakterier i
tarmen og har en positiv indvirkning på sammensætningen af mikrofloraen i
tarmen. Havalger er en naturlig kilde til mineraler, sporstoff er og aminosyrer. De
understøtter god celleimmunitet og stimulerer skjoldbruskkirtlen og stofskiftet.
 
Sammensætning i Carnilove:
laks (25%), kalkunmel (20%), gule ærter (18%), kyllingefedt (konserveret med tocopheroler, 9%), Sal - mon udbenet (6%), kyllingeprotein hydrolyseret (5%) , tapiokastivelse (5%), æbler (3%), kyllingelever (3%), lakseolie (2%), gulerødder (1%), hørfrø (1%), kikærter (1%), hydrolyserede skaldyrsskaller ( en kilde til glucosamin, 0,031%), bruskekstrakt (en kilde til chondroitin, 0,019%), brewer's gær (en kilde til mannan-oligosaccharider, 0,018%), cikorie (en kilde til fructo-oligosaccharider, 0,012%) , yucca schidigera (0,011%), alger (0,01%), psyllium (0,01%), timian (0,01%), rosmarin (0,01%), oregano (0,01%), tranebær ( 0,0008%), blåbær (0,0008%), hindbær (0,0008%).
 
Ernæringsmæssige sammensætning i Carnilove:
vitamin A (E672) 24 000 IE vitamin D 3 (E671) 1600 IE vitamin E (α-tocopherol) (3a700) 500 mg zink (E6) 100 mg jern (E1) 85 mg mangan (E5) 40 mg iod (E2) 0,75 mg kobber (E4) 18 mg selen (3b8.10) 0,28 mg
 
Analytiske ingredienser i 1 kg i Carnilove:
råprotein 38,0% fedtindhold 16,0% råaske 7,8% Træstof 2,5% fugtighed 10,0% calcium 1,3% fosfor 1,0%