Betalingsvilkår

BETALING
Ved betaling med kreditkort trækkes det skyldige beløb først på tidspunktet for afsendelse af varen. Betalingen sker via en sikker server (SSL). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Hollywood Dogs har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Betalingen sker via ePay.
 
SIKKERHED
På www.HollywoodDogs.dk er kommunikation i betalingsdelen mellem dig og Hollywood Dogs server krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer). SSL-løsningen omfatter bl.a. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypteringscertifikat. Til alle handlende med betalingskort bruges betalingssystemet ePay, der er en af de mest anvendte betalingsløsninger i Danmark. Opbevaring af personoplysningerne er ikke krypteret. Dette gælder også ved indtastning af navn og adresse.
 
PRISER
Alle priser er vejledende og inkl. 25 % moms. Alle priser er anført med DKK. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.
 
KORTTYPER
Dankort, VISA, VISA-electron, Mastercard/maestro, American Express